top of page

EEN WEBSITE LATEN MAKEN OP HOOG PROFESSIONEEL NIVEAU! 

Wij snappen als de beste wat een professionele website kan doen voor uw bedrijf! Een goede website draagt bij aan uw online aanwezigheid & succes!
QDofficial bestaat uit een team met experts die ieder weer gespecialiseerd zijn in een andere branche. Bij ons kunt u dus terecht voor alle soorten websites!

Iedereen is uniek en daarom vinden wij het belangrijk om dit in alle websites die wij maken uit te stralen. Een website waarmee je opvalt tegenover concurrenten! 
De websites die wij maken zijn responsief en kunnen daarom op alle apparaten gebruikt worden. Het erg belangrijk dat de website er mooi uit ziet, maar het aller belangrijkste wat veel mensen vergeten is de techniek en de instellingen!
Alle websites zijn bij ons dus SEO-geoptimaliseerd!


 

Minimalist Website Launch Tablet Phone Mockup Instagram Post.jpg

WELK PAKKET PAST BIJ JOU?

BASIS ​

PAKKET

Een professionele website, blog of webshop laten bouwen met max 5 pagina's!

Dit pakket is geschikt voor kleine bedrijven!

 • Professioneel design 

 • Social media integraties

 • 5 pagina's

 • SEO geoptimaliseerd

 • Professioneel thema

 • Desk & mobile Design

STANDARD PAKKET​

Een professionele website, blog of webshop laten bouwen met max 10 pagina's!

Dit pakket is geschikt voor groeiende bedrijven!

 • Professioneel design 

 • Social media integraties & uploaden

 • 10 pagina's

 • SEO geoptimaliseerd

 • Professioneel thema

 • Desk & mobile Design

PREMIUM​ PAKKET

Een professionele website, blog of webshop laten bouwen met 10+ pagina's!

Dit pakket is geschikt voor NEXT LEVEL ondernemers! Een opmaat gemaakte aanpak!

 • Professioneel design 

 • Social media integraties & uploaden

 • 10+ pagina's

 • SEO geoptimaliseerd

 • Professioneel thema

 • Desk & mobile Design

 • Product Intergraties

HOE WERKEN WIJ?

1.

STAP 1

AANVRAAG: Door op 'AANVRAAG' te klikken, wordt u doorverwezen naar de contactpagina om een ​​gratis video gesprek met ons te boeken en een aanvraagformulier in te vullen.

Een video gesprek waarin wij samen alle belangrijke informatie bespreken.

Begrip te krijgen van uw behoeften en doelen ter voorbereiding op onze samenwerking en om ervoor te zorgen dat de "10 dagen website" goed bij u past, zoals u voor ogen had!

2.

STAP 2

Zodra uw project is bevestigd en de opdracht op Fiverr is bevestigd, sturen wij u toegang tot een op maat gemaakt platform voor het verzamelen van inhoud, waar u uw merk inhoud, teksten, foto's en informatie kunt verstrekken. Deze informatie wordt gebruikt voor ontwerp en ontwikkeling.

3.

STAP 3

ONTWERP & ONTWIKKEL: Nu zijn wij klaar om met uw website te beginnen! Dag 1-3/5 zullen wij werken aan het ontwerp van uw website en het toevoegen van al uw inhoud. Dag 4 staat in het teken van montage en wat laatste details. Dag 8: wij koppel je domein en doe de laatste stappen om LIVE te gaan. Tijdens deze 10 dagen willen wij gaar dat je beschikbaar bent voor feedback.

4.

STAP 4

LANCEER UW WEBSITE: Wij regelen alles om uw gloednieuwe verkoopgedreven website live en gelanceerd te krijgen. Het enige wat u hoeft te doen is de champagne knallen en feestvieren! Het wordt 'absoluut verbluffend' genoemd hoe zo'n hoogwaardige website in slechts 10  dagen kan worden opgeleverd.

WAT IS BIJ DE PRIJS INBEGREPEN?

DOMEIN + HOSTING VOOR 1 maand

 

Je krijgt 1 domein en 1 hosting voor 1 maand gratis op het Wix-platform. Je hebt je website, domein en hosting op één plek bij één provider.

10 PAGINA WEBSITE

 

​​Tot 5 aangepaste pagina's gemaakt op Wix met mobiele optimalisatie. Contactformulieren en blog opzetten. Vragen kunnen beantwoord worden in de video call.

VIDEO CALL

 

 Video gesprek van 30 minuten om een spelplan voor uw website te maken en ervoor te zorgen dat we zijn afgestemd op uw prioriteiten en behoeften voor uw site.

SEO-STARTPAKKET

 

Word gezien op Google. Voor zoekmachines geoptimaliseerde paginatitels van websites, metabeschrijvingen en ALT-afbeeldingstekst op basis van uw branche.

1 WEEK ONDERSTEUNING

 

U ontvangt 1 week post-intensieve ondersteuning via e-mail voor al uw vragen. Natuurlijk zijn wij voor dringende vragen ook telefonisch bereikbaar

HOE WERKEN WIJ?

Een gesprek inplannen?

 

Ben jij geinteresseerd in een dienst van ons en wil je samenwerken? 

Uiteraard kun je dan een gesprek met ons inplannen.

Wij houden er van om goed contact te hebben met onze klanten en daarom bieden wij de mogelijkheid op een video call. Voor het afspreken van een opdracht leren wij elkaar zo persoonlijk even kennen. Zowel jij als wij hebben dan een beeld en een idee met wie we samenwerken.

Wat bespreken we in een  gesprek?

 

Tijdens het gesprek  bespreken wij met elkaar wat voor dienst u graag bij ons zou willen afnemen. We bespreken de details en maken afspraken.

Gesprek inplannen

Plan hiernaast een gesprek met ons in!

SNEL  EEN  PROFESSIONELE WEBSITE LATEN ONTWERPEN? ZO SIMPEL KAN HET ZIJN!

1.

EERSTE KENNISMAKING 

2.

ONTWIKKEL & DESIGN PROCES

3.

 PUBLICEREN & ONDERSTEUNING

 1. Neem contact met ons op: via ons contactformulier of via Fiverr voor een eerste kennismaking. 

 2. Bespreking project ontwikkeling: wij plannen een kennismakingsgesprek met u in om samen de wensen en doelen van het project te bespreken. 

 3. Persoonlijk aanbod:  nadat wij samen met u alle wensen en doelen in kaart hebben gebracht sturen wij u een persoonlijk aanbod met geschatte tijdsindicatie en budget van het project.
   

4. Ontwerpen & designen van het project: na goedkeuring op het voorstel gaan wij gelijk aan de slag met het ontwerpen van het project.
5. Het ontwikkelen tot concept ontwerp: wanneer wij klaar zijn met het ontwerpen nemen wij contact met u op voor het bespreken van het eerste resultaat. In overleg zullen er wijzigingen plaatsvinden om tot een perfect eindresultaat te komen! 
6. Van concept naar live webiste: voor de lancering van uw nieuwe website testen wij alles om zeker te zijn dat alles voldoet aan uw wensen!

7. Website lancering: na goedkeuring zullen wij de website publiceren en zorgen dat hij online komt!
8. Onderhouden & Managen na lanceren van de website: na het online zetten van de website kunt u bij ons terecht voor het onderhouden.
9. Succes behalen met een unieke website: wij werken graag met u samen en behalen graag samen succes!

VEILIG BETALEN? JAZEKER!!

PAS BETALEN WANNEER DE KLUS GEKLAARD IS!

Wij werken met het platform Fiverr, waar wij onze diensten verkopen. Dit heeft een reden! 

Wij vinden het belangrijk om professionaliteit uit te stralen en dit voeren wij door in onze werk structuur. Wij werken daarom met Fiverr. Dit is een platform waar je diensten kunt afnemen van iemand die gespecialiseerd is in een bepaalde branche. Wij verkopen en bieden hier onze diensten aan omdat zowel wij als de klant garantie heeft en beschermd is met de aankoop die wordt gedaan.

Wanneer jij een dienst koopt dan houdt Fiverr dit bedrag vast tot jij de levering van de dienst hebt goedgekeurd. Nadat dit is gedaan ontvangen wij pas het geld. Zo kun je er van op aan dat wij goed ons werk doen en jij kunt veilig betalen.

Fiverr heeft een aantal beschikbare betaalmethoden.
De verschillende beschikbare betaalmethoden zijn afhankelijk van het type apparaat dat wordt gebruikt, het land waar je woont en wettelijke toestemmingen.

4409490612369.png
4409490649617.jpeg
4409497498129.png
4409497504145.png
4409490636817.png
4409497530129.png
4409490644497.jpeg
4409490643089.jpeg
bottom of page