top of page

Vakanties naar Portugal, Spanje, Griekenland en ItaliëFly drives, rondreizen op maat, wijnreizen...

Bijgewerkt op: 1 mei 2023

Flex Travel verzorgt maatwerk - vakanties naar Portugal, Spanje, Griekenland en Italië. Goed georganiseerd, geen massaproduct maar juist flexibiliteit en kwaliteit.

Vakanties waar je met plezier op terugkijkt. De mensen achter Flex Travel hebben passie voor reizen, ervaring en bovenal kennis van zaken.


Vakantie naar Spanje, een klein feestje, genieten van het leven, de zon, goede wijn en het lekkere eten. Net als de Spanjaarden. Ontdekt het met één van de vele fly drive vakanties. Rondreizen waarbij je overnacht in een klein authentiek hotel of een luxe parador op een geweldige locatie. Bijvoorbeeld de fly drive Andalusië (Zuid-Spanje). Cultuur te over in indrukwekkende steden als Sevilla, Córdoba of Granada. En wie wil daar nou niet eens overnachten binnen de muren van het indrukwekkende Alhambra? Het kan, en Flex Travel regelt het voor jou!

Een vakantie in Portugal betekent genieten in een veelzijdig land met vele mogelijkheden voor iedereen. Fly drive vakanties voor wie met een huurauto wil rondreizen en het land en z'n cultuur echt wil ontdekken. Overnachten in een klein authentiek hotel, in een landhuis (quinta of solares) als gast van een adellijke familie, of in één van de vele luxe pousadas. Maar vergeet ook de eilanden niet: de Azoren met 9 eilanden of Madeira. Rust en ruimte, een prettig klimaat maar ook ongekende wandelmogelijkheden en een verbluffende natuur.
Een heerlijk land waar mensen vaak voor vakantie naar teruggaan. Logisch want Griekenland is niet alleen voor de liefhebber van zon en strand, maar ook voor diegene die geïnteresseerd is in natuur, oudheid en cultuur. En met de vele eilanden is er steeds weer wat nieuws te ontdekken. Ga b.v eens eilandhoppen. Ook het vaste land heeft veel te bieden. Voor wie met een huurauto wil reizen en het land echt wil ontdekken is een fly drive vakantie heel geschikt. Overnachten in een klein authentiek hotel en eten in een Griekse taverna.
Neem gerust een kijkje op de website en laat je inspireren! Lees alle goede ervaringen van andere mensen en vraag een offerte aan!396 weergaven0 opmerkingen

コメント


Over QDofficial.nl

Meer lezen over onze diensten, of met ons in contact komen?

 

Samenwerken met ons voor een artikel of een persreis bekijk al onze geschreven artikelen

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
Logo QDOfficial.nl.png
bottom of page