top of page

NARCISO Poudrée Eau de Parfum voor Vrouwen!

Bijgewerkt op: 29 apr. 2023

Onthul de vrouwelijkheid die zich diep in je binnenste verschuilt. Daarvoor kan je op de meest verleidelijke manier hulp krijgen van de eau de parfum voor vrouwen Narciso Rodriguez Narciso Poudrée. Je vindt maar zelden een geur die tegelijk zo teder en toch sterk is.

  • verslavende, verleidelijke geur

  • belichaamt extreme aantrekkelijkheid en de kunst van het verleiden

  • de flacon is een combinatie van logica, eenvoudige schoonheid en zuiverheid


Samenstelling van de geur

Een intensieve vrouwelijke zinnelijkheid wordt meteen in de opening op je afgevuurd door de Bulgaarse roos, die samen met jasmijn jouw volledige aandacht opeist met haar fluweelachtige noten. Terwijl de bloemige opening zachtjes vervaagt, treden akkoorden van muskus op de voorgrond, als belichaming van discrete luxe en intimiteit. Het zoetige cederhout en vetiver, die een zijdezacht spoor achterlaten, geven de geurcompositie haar sensualiteit.
Het verhaal van de geur

Narciso Rodriguez stelde zich tot doel om een extreem sexy geur te creëren die een uiting moest zijn van vrouwelijkheid en zinnelijkheid. De verleidelijke inhoud gaat schuil in een tedere flacon waarin geometrie en menselijke zachtheid in perfect evenwicht staan. Het flesje roep het beeld op van een fluweelzachte huid en onderstreept het verleidelijke karakter van deze eau de parfum.

Raquel Zimmermann, met haar unieke, fragiele charme, zuivere bevalligheid en een blik die tegelijk aantrekt en prikkelt, werd het gezicht van deze geur.
Samenstelling


Topnoten: Bulgaarse Roos , Jasmijn

Hartnoten: Muskus

Basisnoten: Vetiver , Cederhout

Geursoort: bloemig, houtachtig

800 weergaven0 opmerkingen

Comments


Over QDofficial.nl

Meer lezen over onze diensten, of met ons in contact komen?

 

Samenwerken met ons voor een artikel of een persreis bekijk al onze geschreven artikelen

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
Logo QDOfficial.nl.png
bottom of page