top of page

Naar Curaçao als digital nomad, wat moet je weten?

Wil je naar Curaçao als digital nomad dan wil je natuurlijk eerst weten wat je kan verwachten? Als digital nomad kun je super veel leuke dingen ondernemen op Curaçao, veel digital nomads hebben dit eiland al bezocht... Ben jij de volgende?Natuurlijk wil je eerst meer weten voor je op pad gaat, waar moet je bijvoorbeeld rekening mee houden?

Wij hebben de belangrijkste dingen voor jou op een rijtje gezet.


Naar curacao als Digital Nomad, houd rekening met een tijdsverschil!


Op Curaçao heb je te maken met een tijdsverschil. Heb jij contact met klanten dan is het belangrijk dat je weet dat er op curaçao en flink tijdsverschil is met Nederland, In de zomertijd is dit zo'n 6 uur. In de wintertijd heb je te maken met een tijdsverschil van 5 uur.


Curaçao heeft soepele verblijfsvoorwaarden waardoor het als digital nomad prima vertoeven is op dit eiland. Als digital nomad, ondernemers, of mensen die locatie onafhankelijk kunnen werken zijn meer dan welkom! Een digital nomad is maarliefst welkom voor 12 maanden achter elkaar zonder dat je inkomstenbelasting moet betalen.

Om een heel jaar te kunnen blijven kun je een aanvraag doen die:

"Convenient working and living" heet. Door een aanvraag te doen is het voor een aantal verblijvers makkelijker om voor een langere periode op het eiland te mogen verblijven. Bij het invullen van een convenient working and living aanvraag staan er voorwaarden beschreven waar je aan moet voldoen. Het aanvragen van de Convenient working and living kost 250,-!Waarom is Curaçao DE PLACE TO BE?


Curaçao is genieten, niet alleen door de mooie stranden, maar de bevolking het eten, de restaurants alles is gewoon een hele belevenis. De prachtige gekleurde gebouwen, omgeving qua natuur is super mooi. Heb jij bijvoorbeeld een eigen onderneming en doe jij bijvoorbeeld veel met social media dan kan Curaçao jou een echte boost geven. Posts of content die je maakt op dit fantastische eiland spreekt mensen over het algemeen erg aan!Activiteiten op CuraçaoBekijk de leukste activiteiten die je kunt ondernemen wanneer je op Curaçao bent!Klein Curacao Adventure Day Trip


Ontdek een klein stukje paradijs tijdens een avontuur naar Klein Curaçao, net voor de kust van Curaçao. Stap aan boord van een catamaran en maak de reis naar het onbewoonde eiland voor een dagje zwemmen, snorkelen en zonnebaden. Maak een wandeling over het ongerepte eiland, bekijk zeeschildpadden en ander onderwaterleven met je snorkel en geniet van een heerlijke barbecuelunch direct aan het strand. Geniet van de bezienswaardigheden van Curaçao vanaf de catamaran Houd het feest gaande met een open bar aan boord Upgrade om transfers van geselecteerde hotels op te nemen Snorkeluitrusting en instructies worden verstrektSwimming with sea turtles incl. professional pictures. Pefect for Instagram & FBOf je nu voor een cruise of voor meerdere dagen in de stad bent, deze excursie van een halve dag is een geweldige manier om tijd op het eiland door te brengen. Een lokale gids haalt je op en neemt je mee naar een privéstrand dat wordt bezocht door zeeschildpadden en ander zeeleven. Trek snorkelspullen aan, duik in het water en bekijk het zeeleven. Foto's van de activiteit worden na de tour gemaild. Halve dag snorkeltour Zwemmen met zeeschildpadden en ander zeeleven Gratis foto's per e-mail na de tour Ophalen en afzetten bij hotel/haven inbegrepenWeet jij ook nog leuke dingen die van pas kunnen komen qua info, of heb jij juist vragen? Reageer dan even met een berichtje onder deze blog!


227 weergaven0 opmerkingen

Comentários


Over QDofficial.nl

Meer lezen over onze diensten, of met ons in contact komen?

 

Samenwerken met ons voor een artikel of een persreis bekijk al onze geschreven artikelen

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
Logo QDOfficial.nl.png
bottom of page