top of page

Laat je inspireren en travel naar waar je wilt! Reisinspiratie!

Bijgewerkt op: 1 mei 2023

Wil jij graag op reis, maar weet je nog niet precies hoe, wat en waar? Wij helpen jou natuurlijk graag verder. Met dit artikel willen wij jou inspireren om een keuze te maken waar jouw reis naartoe gaat!Welk type reis heeft jouw voorkeur?


Waar je interesses ook liggen en hoe je ook wilt reizen.... Het organiseren van individuele reizen op maat is onze passie en het creëren van jouw unieke speciale ervaring is onze doelstelling. Wij vinden het leuk om je voor te stellen aan unieke vakantie ervaringen. Wat past bij jou en waar kan jij van genieten?


Wij reizen zelf heel veel en gebruiken zelf ook altijd een hulpmiddel om een perfect aansluitende reis te vinden. Wij delen onze ervaringen om jou jou net zo’n fantastische reis te laten beleven als hoe wij nu travelen als digital nomads!


Hieronder hebben wij het een en het ander op een rijtje vermeld, je kunt zien wat er mogelijk is en kijken of het jou aanspreekt.

Laos is nog een authentiek Aziatisch land en wordt ook wel beschreven als het Thailand van 40 jaar geleden. Het is nog puur, ruig en ongerept en met weinig toerisme. In Laos vindt u bergen, valleien, laaglanden en de Mekong rivier. Het land heeft een schitterende natuur en cultuur. In Vientiane, de hoofdstad van Laos, vindt u nog veel gebouwen die stammen uit de Franse koloniale tijd. Luang Prabang staat op de werelderfgoed lijst van UNESCO. In het noorden vindt u de mysterieuze ‘Vlakte der Kruiken’ met veel grote en kleine kruiken. Niemand weet wie, wanneer en waarom die kruiken daar liggen. In het zuiden kunt u een schitterende cruise maken met de Vat Phou. U vaart dan over de Mekong waar u zelfs de zoetwater dolfijn kunt spotten!

HOOGTEPUNTEN


Bruisende hoofdstad Beijing

De Grote Chinese Muur

Indrukwekkend Terracotta Leger

Trendy Shanghai

Boottocht West-Lake in Hangzhou

Entreegelden bij genoemde excursies inclusief

China heeft meer dan 2000 jaar rijke geschiedenis. Het Rijk van de Draak heeft een fascinerend cultureel erfgoed en onuitputtelijk veel bezienswaardigheden.


Tijdens deze 12-daagse privé rondreis bezoekt u de top vier bestemmingen in China. De hoofdstad Beijing met zijn wereldberoemde Grote Muur en tempels waar u kunt rondwandelen tussen rode pagoda's, monniken en gebedshuizen en waar het moderne leven zich in een razend temp ontwikkelt. Per comfortabele nachttrein reis u naar Xian. Het centrum is nog ommuurd met muren uit de Ming-dynastie en u beleeft een hoogtepunt als u de 6000 stenen soldaten aanschouwt van het Terracotta leger. Vervolgens reis u verder naar Shanghai, de meest trendy stad van China. Tenslotte naar het hemelse Hangzhou met zijn betoverende West-Lake.

Indonesië, wordt ook wel de Gordel van Smaragd genoemd. De historische band tussen Indonesië en Nederland zorgen voor een brede interesse in dit indrukwekkende land. De eilanden Sumatra en Java bieden ongekende mogelijkheden voor prachtige rondreizen, waarbij u kennis maakt met de diversiteit van de flora en fauna en cultuur. Het merendeel van de rondreizen eindigen op het eiland Bali, dat niet het grootste, maar waarschijnlijk wel het meest populaire eiland van Indonesië is.Heb jij leuke ervaringen, dan mag je die natuurlijk altijd delen. Heb je vragen dan kun je ook altijd contact opnemen.


174 weergaven0 opmerkingen

ความคิดเห็น


Over QDofficial.nl

Meer lezen over onze diensten, of met ons in contact komen?

 

Samenwerken met ons voor een artikel of een persreis bekijk al onze geschreven artikelen

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
Logo QDOfficial.nl.png
bottom of page