top of page

Kuta Bali, Indonesië Budget bezoek plannen

Bijgewerkt op: 1 mei 2023Kuta is beroemd of berucht, afhankelijk van je verwachtingen tijdens je bezoek. Als u de voor- en nadelen kent, kunt u beslissen of u de feesthoofdstad Bali, Indonesië, wilt bezoeken of niet. Er gaan vele verschillende verhalen over Kuta Bali...
Wij helpen jou graag uit de brand! Lees hieronder meer over het prachtige Kuta Bali.Moet ik Kuta Bali bezoeken of overslaan?


 • Voor veel reizigers is Kuta Indonesië het startpunt van hun reis door indonesië! Dit omdat dit een makkelijke en goede plek is dichtbij de luchthaven Denpasar International Airport.

 • Kuta heeft een breed scala aan toeristische infrastructuur om te verblijven, eten, drinken en zichzelf te verwennen.

 • Kuta Beach is een populaire plek om te surfen, zonnebaden en zonsondergang te kijken met elke andere toerist.

 • Het verkeer vult de straten en straatjes met constant voorbijrazende motoren en auto's.Nu heb je een idee van wat je kunt verwachten in Kuta Bali, maar waar verblijf je?


De eerste vraag is natuurlijk, als je Kuta bezoekt, is waar kun je verblijven? Ondanks dat het vaak gegroepeerd is in Kuta, bestaat het gebied eigenlijk uit vier verschillende buurten.


De verschillende buurten die je kunt vinden zijn er vier:

 • Tuban

 • Kuta

 • Legian

 • Seminyak


Tuban


Het dichtst bij de luchthaven is Tuban, met een paar grote hotels afgewisseld met kleinere, restaurants en een groot winkelcentrum en een straat gewijd aan goedkope massages!


Kuta


Ten noorden van Tuban ligt Kuta, dat gemakkelijke toegang biedt tot het strand en een overvloed aan waardegedreven voorzieningen. De beste plek om te verblijven is tussen "Legian Street" en het strand.


Legian


Verder naar het noorden was Legian de rustigere versie van Kuta, maar sindsdien is het niet meer van elkaar te onderscheiden.


Seminyak


Voor individuen die er even helemaal tussenuit willen in afgelegen resorts, of zich willen uitsloven in de populairste restaurants en clubs, dan is Seminyak de place to be.

Als uw voornaamste doel om Kuta te bezoeken alleen is om Bali in/uit te vliegen, dan zijn er verschillende opties net ten noorden van de luchthaven en gemakkelijk te bereiken binnen 5 minuten te voet.


Een leuke optie voor individuele reizigers is Bali Semesta Hostel met slaapzalen met airconditioning, wifi en afsluitbare opslagcontainers voor 70.000 IDR / $ 5,25. De zuinige kan zelfs buiten het internationale vertrekgedeelte op de luchthaven slapen, aangezien de luchthaven 24 uur per dag geopend en zeer schoon is.


Kuta is de handigste buurt om te verblijven. Je kunt een eenvoudige maar mooie kamer boeken bij Guesthouse Pondok Satwa op Jalan Benesari - een kamer met airco, tv, wifi en ontbijt kost 150.000 IDR / € 11,48. Het is mogelijk om goedkopere plaatsen te vinden, maar dit is een uitstekende locatie dicht bij goedkope voorzieningen, Legian Street en Kuta Beach.


Als je eenmaal hebt besloten waar je wilt verblijven in Kuta, is de volgende prioriteit hoe je van/naar de luchthaven komt. Hoewel je kort nadat u door de belastingvrije winkel bent gepasseerd door taxichauffeurs op de luchthaven wordt opgejaagd, kunt u de kosten verlagen door 200 meter rechtdoor te lopen en een Blue Bird-taxi te nemen die net buiten de luchthaven ligt. De gemiddelde kosten van de luchthavenomgeving naar Kuta zijn 30.000 IDR.
Dingen die je kunt doen en zien in Kuta


Overdag activiteiten omvatten veel van hetzelfde, maar gooi in zonnebaden en surfen naast plezier in het zand, water en via het strand thrill rides. Surfplanken zijn gemakkelijk te huren op het strand met de optionele les erbij. Dezelfde verkopers kunnen bananenboten of parasailing regelen.


Dagtochten vanuit Kuta kunnen Ulu Watu of Tanah Lot zijn, twee van de beste tempels van Bali. Beide zijn het beste bij zonsondergang en vereisen uw eigen vervoer of een rondleiding, aangezien bemo's zelden 's middags en helemaal niet na zonsondergang worden uitgevoerd.
Eten en Drinken in Kuta


Aangezien Indonesisch eten veel te wensen overlaat, is Kuta een schot in de roos voor een mix van binnenlandse en internationale gerechten. Goedkope warungs verkopen lokale gerechten en/of sap vanaf 10.000 IDR / € 0,75. Traditionele restaurants zullen lokale gerechten tussen 20.000-40.000 IDR / € 1,50- € 3,00 prijzen en westers eten tussen 30.000 - 80.000 IDR / € 2,25- € 6,00.483 weergaven1 opmerking

1 комментарий


Quinta Danisha
Quinta Danisha
04 нояб. 2022 г.

Mooie blog, duidelijk artikel en goed voor mensen die hun eigen reis naar Indonesië plannen!

Лайк
Over QDofficial.nl

Meer lezen over onze diensten, of met ons in contact komen?

 

Samenwerken met ons voor een artikel of een persreis bekijk al onze geschreven artikelen

 • Instagram
 • Facebook
 • LinkedIn
 • YouTube
Logo QDOfficial.nl.png
bottom of page