top of page

Informatie over het eiland Bali, Populair toerisme in Indonesië

Bijgewerkt op: 1 mei 2023
Bali is een Indonesisch eiland, tevens een Indonesische provincie ten oosten van Java en ten westen van Lombok. Het is het westelijkste van de Kleine Soenda-eilanden. Het eiland meet 5.561 km² en telt 4.336.900 inwoners. In 2002 waren er 3.216.881 inwoners. Bijna 90% behoort tot de inheemse bevolking, de Balinezen, die grotendeels hindoes zijn en Balinees en Indonesisch spreken. De hoofdstad is Denpasar. Tot 1958 was de hoofdstad Singaraja.


Indonesisch toerisme biedt alles over het eiland Bali als beste toeristische bestemmingen


Het eiland Bali is een klein, prachtig eiland en een deel van de Indonesische archipel, en het beroemdste Indonesische toerisme ter wereld. Het bezit het panorama en de unieke cultuur die dit eiland exclusief maken dan andere. Bovendien is de locatie in de tropische situatie als Dream Island voor een vakantie. Het eiland Bali heeft veel bezienswaardigheden, zoals rijstvelden, prachtige panorama's, vulkanen, toeristische activiteiten en attracties. Het heeft ook prachtige jungle, lange zandstranden, warm blauw water, branding en vriendelijke mensen. Bovendien presenteren de lokale mensen een dagelijks gemeenschapsritueel en veel dingen maken uw vakantie onvergetelijk. Op Bali komen de geesten naar buiten om in het maanlicht te spelen. Je kunt een festival en zelfs een begrafenis op het eiland ontdekken. Ondertussen maakt een goed moment van de dag met een zeebries uw vakantiedroom compleet.Bali is het eiland van God in het paradijs onder het Indonesische toerisme. Bovendien is het een perfecte toeristische bestemming om te genieten van de vakantie met uw gezin en van collages. Dit tropische paradijs heeft een unieke mix van moderne toeristische voorzieningen in combinatie met heerlijk winkelen, een rijk verleden en erfgoed. De Balinezen zijn er trots op hun unieke hindoeïstische cultuur te hebben behouden tegen de opmars van de islam, de dominante religie in heel Indonesië. Het zijn ook de Balinese festivals in een prachtige tempel en paleizen. We kunnen een aantal beste surfspots vinden op het eiland aan de westkant. Ondertussen is de oostkant een heerlijk toevluchtsoord voor gezinnen, met prachtige witte zandstranden en zachte zeeën. Als je eenmaal het Indonesische toerisme hebt ontdekt, mag je Bali niet missen.Is bali de moeite waard?


Als internationale toeristenbestemming is het eiland Bali een complete en unieke plek om te bezoeken. Hier kunnen alle gasten genieten van het eiland door tal van activiteiten zoals sightseeing, avonturen, spa, cultuurlessen, yoga, cruises, golf of ontspanning op het strand. Het eiland Bali is een hoogtepunt voor het Indonesische toerisme naar de wereld.Wil je meer weten over Bali? Lees de onderstaande blogs en kom meer te weten over wat je allemaal kunt doen tijdens jouw verblijf op Bali1 Comment


Guest
Sep 12, 2023

Leuk informatief artikel!

Like
Over QDofficial.nl

Meer lezen over onze diensten, of met ons in contact komen?

 

Samenwerken met ons voor een artikel of een persreis bekijk al onze geschreven artikelen

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
Logo QDOfficial.nl.png
bottom of page