top of page

HOE KAN JE BLOG VERKEER GROEIEN MET EEN PINTEREST ACCOUNT?
Weten hoe je blogposts op Pinterest uploadt is een goed begin, maar het zal niet veel betekenen als niemand je pins ziet.Hoe kunnen we ons blogverkeer daadwerkelijk laten groeien met Pinterest?Hier is het antwoord: Gebruik Pinterest zoals het bedoeld is.


Pinterest is een zoekmachine die bedoeld is om mensen te helpen ideeën, tools, oplossingen en inspiratie voor hun leven en doelen te vinden.


Jij en ik zijn de CREATORS die nuttige of inspirerende inhoud delen met de dagelijkse PINNERS.


Als iemand een recept nodig heeft, kunnen ze rechtstreeks naar Pinterest gaan. Als ze behoefte hebben aan een trainingsroutine, een plan om af te vallen, tips voor reizen met kinderen ... ze kunnen alles vinden wat ze moeten weten door op Pinterest te bladeren.


En als je pin opduikt in de Pinterest-feed en hun probleem oplost wanneer ze het nodig hebben, wint iedereen!


Hoe zorgen we ervoor dat je pins in de Pinterest-feed verschijnen? We moeten een paar dingen doen:1. OPTIMALISEER JE FOTO´S


Het hebben van opvallende afbeeldingen is het belangrijkste op Pinterest. Het is tenslotte een visuele zoekmachine!2. VERGEET DE SLEUTELWOORDEN NIET!

Zoekmachines gebruiken trefwoorden om erachter te komen waar uw inhoud in de zoekresultaten moet worden weergegeven.

Zorg er dus voor dat je relevante zoekwoorden in je titel, beschrijving, url, Pinterest-borden en op de pin-afbeelding zelf hebt.3. PIN CONTENT CONSISTENT


Pinterest beloont gebruikers die mensen betrokken houden op hun platform.

Een van de beste manieren om pinners betrokken te houden, is door nieuwe inhoud te maken waar ze regelmatig doorheen kunnen bladeren.


Als je nieuwe pin-afbeeldingen vastzet en de tools die Pinterest biedt op een zeer consistente basis gebruikt (ik raad dagelijks gebruik aan), dan krijg je meer gunst van Pinterest ... wat meer ogen op je pinnen omvat.

Natuurlijk is het niet genoeg om alleen maar veel pins naar Pinterest te uploaden

De afbeeldingen moeten de aandacht van mensen trekken en de blogposts waarnaar ze verwijzen, moeten ook nuttig zijn.


ALLES SAMENSTELLEN!


Nu je weet hoe je je blogposts op Pinterest moet uploaden, ben je klaar om je marketinggame op te voeren en dat blogverkeer te stimuleren. Heb jij tips voor andere over hoe je het beste posts kunt plaatsen op Pinterest, of wist jij nog helemaal niet hoe je op Pinterst kon posten? Laat iets leuks achter in de comments!

24 weergaven1 opmerking

1 Comment


Dionna Voss
Dionna Voss
Oct 24, 2022

Ik heb mijn blog toegevoegd aan Pinterest en ik gebruik Canva. Oorspronkelijk maakte ik geen pinnen voor Pinterest, dus nu ga ik terug en maak ik ze in de juiste maat. Het maakt een verschil!

Like
Over QDofficial.nl

Meer lezen over onze diensten, of met ons in contact komen?

 

Samenwerken met ons voor een artikel of een persreis bekijk al onze geschreven artikelen

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
Logo QDOfficial.nl.png
bottom of page