top of page

Heb je erover nagedacht om je bedrijf te laten groeien?
Heb je erover nagedacht om je bedrijf te laten groeien?


Als het gaat om het uitbreiden van je bedrijf, wilt je er zeker van zijn dat het toekomstbestendig is. Een blog die geen toekomstplannen heeft en nergens vooruitgang boekt, zal waarschijnlijk niet alleen geld verliezen, maar ook klanten en werknemers/virtuele assistenten.


Om een bedrijf op te bouwen dat nu en in de toekomst waarschijnlijk zal slagen, moet je plannen en op de hoogte blijven. Als je toestaat dat dingen statisch worden, zullen ke winst en geloofwaardigheid eronder lijden. In dit artikel bekijken we hoe je stappen kunt ondernemen om je bedrijf toekomstbestendig te maken en te voorkomen dat je vast komt te zitten in de modder.


Idealiter zou je dit moeten doen voordat je producten gaat verkopen, maar het is beter laat dan nooit, en als je dat deed, is het tijd om het opnieuw te bekijken en bij te werken. Je bedrijfsplan moet je toekomstige doelen schetsen, zoals wereldwijde expansie, vertakkingen, het aanvragen van sponsormogelijkheden, werving, enzovoort.Kijk eens hoe het nu met je gaat. Bedenk waar je in uitblinkt en hoe je kunt profiteren van je succes. Als het gaat om dingen die moeilijk blijken te zijn, overweeg dan wat u kunt doen om ze te verbeteren en gemakkelijker te maken. Betrek je medewerkers/virtuele assistenten bij de besluitvorming; als ze in de frontlinie van je bedrijf staan, zijn ze meestal in een veel betere positie om feedback te geven.Overweeg diversificatie

Het niet bijhouden van ontwikkelingen en innovaties is de snelste manier om de groei van je bedrijf te dwarsbomen en te stoppen. Het is van cruciaal belang dat je onderzoekt wat je concurrenten doen en, indien nodig, je aanbod verbreedt of diversifieert.Zoek een gat in de markt dat u kunt opvullen - u heeft uw bedrijf al opgebouwd, dus u bevindt zich in een goede positie om uit te breiden. Als u bijvoorbeeld blogt over onroerend goed en vastgoedontwikkeling, kunt u overwegen om uit te breiden en samen te werken met een hypotheekverstrekker. Als je nieuwe ideeën en concepten niet omarmt, loop je snel achter in de branche.Zoek een gat in de markt dat jd kunt opvullen - je hebt je bedrijf al opgebouwd, dus je bevindt zich in een goede positie om uit te breiden. Als je bijvoorbeeld blogt over onroerend goed en vastgoedontwikkeling, kunt je overwegen om uit te breiden en samen te werken met een hypotheekverstrekker. Als je nieuwe ideeën en concepten niet omarmt, loop je snel achter in de branche.


Delegeren en uitbesteden

Het grootste deel van je tijd wordt terecht besteed aan het runnen van je bedrijf. Het probleem is, waar vindt je de tijd om aan al deze nieuwe dingen te werken om je bedrijf naar het volgende niveau te laten groeien? Omdat er niet genoeg uren in een dag zitten, moet je sommige taken aan anderen delegeren. Het inhuren van je eerste medewerker of assistent kan eng en stressvol zijn, maar als je eenmaal de juiste match hebt gevonden, kunnen ze je helpen je blogbedrijf veel sneller te laten groeien dan wanneer je alles alleen zou proberen te doen.De volgende taken zijn eenvoudig uit te besteden, waardoor je meer tijd heeft om aan je groeistrategie te werken:


 • Boekhouding en salarisadministratie

 • Marketing op sociale media

 • Website creatie en onderhoud

 • Personeelszaken en werving

 • Afhandelen van telefoongesprekken/e-mails

 • Sponsormogelijkheden vinden

 • Affiliate marketing

 • E-mail nieuwsbrieven

 • Content posten


Nu kun je beginnen met nadenken, over hoe u je je bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen en je doelen kunt bereiken. Heb je nog tips om toe te voegen? Leuke reacties zijn altijd welkom.


152 weergaven1 opmerking

1 Comment


Dionna Voss
Dionna Voss
Oct 15, 2022

Super handig artikel, deze content heeft mij toch overtuigd dat ik actie moet ondernemen. Taken uit handen geven zou geen kwaad kunnen!

Like
Over QDofficial.nl

Meer lezen over onze diensten, of met ons in contact komen?

 

Samenwerken met ons voor een artikel of een persreis bekijk al onze geschreven artikelen

 • Instagram
 • Facebook
 • LinkedIn
 • YouTube
Logo QDOfficial.nl.png
bottom of page