top of page

De 2 beste Affiliate Marketing partnerprogramma's voor beginners!
Als beginnende affiliate marketeer zou je affiliate producten moeten selecteren uit de netwerken die echt met je willen werken en je willen helpen groeien in je carrière.

In deze blogpost zal ik met je delen welke netwerken ik beschouw als affiliate-vriendelijk voor beginners, zodat je de beste affiliate-programma's voor beginners kunt vinden.


Overweeg voordat je verder leest mijn blogpost voor beginners, waarin je leert hoe je vandaag nog met affiliate marketing kunt beginnen.


Bij het kiezen van het product dat je wilt promoten, zijn er een paar dingen waarmee je rekening moet houden voordat je daadwerkelijk tijd of geld gaat investeren in het promoten ervan.


Deze blog zal je helpen met die criteria, zodat je er zeker van kunt zijn dat je je tijd en moeite investeert in het produceren van inhoud rond deze producten die zullen converteren en je de beste commissies zullen betalen.


Waar je op moet letten bij het kiezen van uw producten:


Het commissietarief commissies moet op een niveau liggen waar u zich prettig bij voelt en dat je een goed rendement op je investering zal opleveren. Overweeg bij het bekijken van het compensatieplan hoeveel mensen dit product moeten zien om een ​​verkoop binnen te halen en hoeveel je gaat bereiken wanneer je een verkoop doet.Gewoonlijk zijn producten met een hogere commissie moeilijker te verkopen en vergen ze meer inspanning in vergelijking met producten met een lagere commissie.


Hoewel de inspanning groter is, betekent dit alleen dat je meer waarde aan je affiliate marketingtrechter moet toevoegen om je doelmarkt te overtuigen om actie te ondernemen die voor jou tot een conversie zal leiden.


Een manier om dit te bereiken, is door het gebruik van overbruggingspagina's.


Terugkerende commissies zo creëer je een passief inkomen wanneer het product dat je promoot een abonnementsbasis heeft. Terugkerende commissies zijn geweldig omdat het betekent dat u het werk maar één keer hoeft te doen en je waarschijnlijk een levenslange klant krijgt die elke maand aan jou inkomen zal bijdragen.


Dit betekent niet dat producten die geen terugkerende commissies hebben, moeten worden vermeden. Het betekent simpelweg dat je klanten moet blijven zoeken om je verkooptrechter binnen te gaan of je website te bezoeken om elke maand een gestage inkomstenstroom te behouden.


De 10 beste Affiliate Marketing partnerprogramma's voor beginners!


https://shareasale.com/r.cfm?b=40&u=3344890&m=47&urllink=&afftrack=


ShareASale is geweldig voor pay-per-lead-producten en pay-per-sale-producten.


Wat is betalen per lead? Dit is een systeem waarbij je wordt betaald voor elke lead die je naar de website van de handelaar leidt. Om in aanmerking te komen voor de betaling, moet je mogelijk leads verstrekken die hun e-mailadres bevestigen met dubbele opt-in of een naam, e-mailadres en contactnummer opgeven. Leads moeten zich mogelijk ook aanmelden voor consultaties om in aanmerking te komen.


Wat is betalen per verkoop? Dit is waarbij je een product promoot en betaald krijgt na de verkoop van het product.


Om te beginnen met het promoten van producten op ShareASale, moet je je aanmelden bij de handelaar in wiens producten u geïnteresseerd bent. Daarom is het nog steeds mogelijk dat, hoewel je bent geaccepteerd bij ShareASale als het aangesloten netwerk, je wordt geweigerd door een specifieke handelaar die eigenaar is van het aangesloten programma.
Dit is een aangesloten netwerk waarop je je moet aanmelden om aan de slag te gaan.


Zodra je hebt aangemeld en bent geaccepteerd, hoeft je geen verdere aanvraag in te dienen om het product van jouw keuze te promoten.


Het netwerk is eenvoudig te gebruiken, aangezien je eenvoudig naar het gewenste product kunt zoeken en je gelieerde link krijgt om met jou publiek te delen in een campagne, op een blog of website.


Meld je hier aan om lid te worden van Panthera Network.584 weergaven1 opmerking

1 Comment


Super leuke blog hier heb ik echt wat aan! Ik ben net gestart met affiliate marketing! Ik ga het via hier ook eens proberen! Dankjewel

Like
Over QDofficial.nl

Meer lezen over onze diensten, of met ons in contact komen?

 

Samenwerken met ons voor een artikel of een persreis bekijk al onze geschreven artikelen

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
Logo QDOfficial.nl.png
bottom of page