top of page

Blijf overnachten in Tailana Island Pulau Banyak

Bijgewerkt op: 1 mei 2023Pulau Tailana is een klein tropisch eiland van koraaloorsprong in de Indonesische archipel Pulau Banyak, gelegen aan de oostkust van Sumatra in de regio Atjeh. Het eiland is precies het soort plek dat je misschien in talloze romantische films hebt gezien, in avonturenboeken hebt gelezen of waarover je in je slaap hebt gedroomd.
Tailana Island Pulau Banyak ligt in Alaban en heeft een restaurant, een bar, een gemeenschappelijke lounge en een tuin. Deze accommodatie biedt familiekamers en een terras. De accommodatie beschikt over een 24-uursreceptie, een excursiebalie en een geldwisselservice.


De kamers van het resort zijn voorzien van een zithoek. De kamers van Tailana Island Pulau Banyak zijn voorzien van beddengoed en handdoeken.


De omgeving is echt prachtig!
Deze afgelegen en rustige plek ligt tussen vele andere eilanden en eilandjes, die samen het mogelijk maken om vanuit bijna elke hoek te genieten van een verbazingwekkend panoramisch uitzicht.


Pulau Tailana is van drie kanten omgeven door een lagune met kristalhelder turquoise water. Het eiland zelf wordt omringd door ongerepte witte zandstranden die ervoor zorgen dat je duizenden foto's wilt maken... zo adembenemend en pittoresk is de plek.


Het binnenland van het eiland herbergt een weelderige groene jungle die helemaal van jou kan zijn nadat je bent ontsnapt uit de 'betonnen jungle' in je stad.


199 weergaven0 opmerkingen

Comments


Over QDofficial.nl

Meer lezen over onze diensten, of met ons in contact komen?

 

Samenwerken met ons voor een artikel of een persreis bekijk al onze geschreven artikelen

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
Logo QDOfficial.nl.png
bottom of page