top of page

Bezoek het grootste waterpark van Europa Siam Park in TenerifeOntdek Siam Park: Waterparadijs Tenerife


Siam Park op Tenerife, gelegen op de zonnige Canarische Eilanden, onderscheidt zich als een van de beste waterparken ter wereld. Het combineert Thaise architectuur met spannende attracties, weelderige tropische omgevingen en uitzonderlijke faciliteiten en biedt een unieke ervaring die bezoekers van alle leeftijden boeit. Sinds de opening in 2008 is Siam Park consequent beoordeeld als een van de beste waterparken ter wereld en trekt het zowel toeristen als de lokale bevolking.


Een reis naar Thailand op Tenerife

Het bijzondere van Siam Park begint met het thema. Het park is ontworpen om de exotische allure van Thailand na te bootsen en heeft prachtige Thaise architectuur, serene tuinen en zelfs een drijvende markt. De makers van het park hebben nauw samengewerkt met Thaise architecten om de authenticiteit te waarborgen en deze nauwgezette aandacht voor details is overal duidelijk zichtbaar. Bezoekers worden begroet door traditionele Thaise gebouwen, sierlijke standbeelden en een rivier met weelderig groen die zich door het park slingert.


Spanning en sensatie

Voor adrenalinezoekers is Siam Park een paradijs. Het park heeft een aantal van de meest opwindende waterattracties ter wereld. Hoogtepunten zijn onder andere:


De Tower of Power: Een bijna verticale, 28 meter hoge glijbaan die je door een aquarium vol haaien en roggen stort.


Dragon: Een trechterglijbaan die de zwaartekracht tart en een ervaring zonder zwaartekracht simuleert, perfect voor sensatiezoekers.


Singha: Een waterachtbaan met snelle bochten en 14 richtingsveranderingen, voor een onvergetelijke rit.

Voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een meer ontspannen ervaring, stelt Siam Park niet teleur.

Het park beschikt over:


Siam Beach: Met de grootste kunstmatige golven ter wereld is het ideaal om te surfen of gewoon te genieten van de zon op de ongerepte zandkust.

Mai Thai rivier: Een luie rivier met een twist, met zowel rustige stukken als een paar stroomversnellingen.


Lost City: Een kindvriendelijk gebied met glijbanen, bruggen en fonteinen voor eindeloos plezier.


Duurzaam paradijs

Siam Park draait niet alleen om plezier en avontuur; het is ook toegewijd aan duurzaamheid. Het park gebruikt ontzilt zeewater voor zijn attracties, dat vervolgens wordt gerecycled en behandeld voor gebruik in de tuinen. Veel van de activiteiten van het park worden aangedreven door zonne-energie, wat getuigt van een toewijding aan verantwoordelijkheid voor het milieu.


Faciliteiten van wereldklasse

Naast de attracties biedt Siam Park ook eersteklas faciliteiten om een comfortabel bezoek te garanderen. Bezoekers kunnen privé cabanas huren, genieten van een verscheidenheid aan eetgelegenheden, variërend van fastfood tot lekker eten, en souvenirs kopen in verschillende thematische winkels. Het park biedt ook voldoende kluisjes en kleedkamers, zodat alle gasten van alle gemakken zijn voorzien.


Awards en erkenning

De uitmuntendheid van Siam Park is niet onopgemerkt gebleven. Het park heeft vele prijzen ontvangen, waaronder meerdere keren de titel 's werelds beste waterpark door TripAdvisor's Travellers' Choice Awards. Deze erkenning is een bewijs van de kwaliteit, innovatie en de onvergetelijke ervaringen die het biedt.


Praktische informatie

Siam Park ligt in Costa Adeje en is gemakkelijk bereikbaar vanuit verschillende delen van Tenerife. Het park is het hele jaar geopend en profiteert van het milde klimaat van het eiland. Kaartjes kunnen online of aan de poort worden gekocht, met verschillende opties, waaronder gecombineerde kaartjes met Loro Parque, een andere topattractie op Tenerife.Siam Park is meer dan alleen een waterpark; het is een avontuur, een reis naar een exotisch land en een bewijs van wat je kunt bereiken als creativiteit en toewijding elkaar ontmoeten. Of je nu op zoek bent naar sensatie, ontspanning of een beetje van allebei, Siam Park op Tenerife belooft je een dag vol plezier en verwondering waar je blijvende herinneringen aan overhoudt. online

544 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page