top of page

Affiliate marketing met een Wix website!Vraag je je af hoe u geld kunt verdienen met Wix? In deze blog leggen wij alles uit over het Wix-partnerprogramma en laten wij zien hoe je een Wix-partner kunt worden door deel te nemen aan het Wix-partnerprogramma om online geld te verdienen. Geld verdienen met een website waar je aan de slag gaat met Affiliate Marketing!


  1. Om verdien geld met Wix door een Wix-partner te worden, ga naar: wix.com about

  2. affiliates en klik op:

'begin nu met verdienen' om u aan te melden voor een Wix-partneraccount.


Vul uw algemene gegevens in, waaronder voornaam, achternaam, bedrijfsnaam, e-mailadres, adres, appartement-/suitenummer, stad, land, staat/provincie, postcode/postcode en telefoonnummer, evenals uw locatiegegevens, waaronder sitenaam, URL, partnernaam, selecteer of je eerder een Wix-partner was of niet, ga akkoord met de algemene voorwaarden en ontvang e-mails van het Wix-partnerprogramma en klik vervolgens op 'verzenden'.


Als Wix-partner verdien je 100 voor elke conversie, kan onbeperkte verwijzingen genereren en betaald krijgen voor elke Wix premium-verkoop die je doorverwijst, krijg je toegang tot goed presterende en regelmatig vernieuwde creatieve bronnen en krijg he toegang tot een intuïtief dashboard om je Wix affiliate marketingcampagnes te lanceren en te beheren.Zodra je bent geaccepteerd in het partnerprogramma van Wix, krijg je de inloggegevens voor het intuïtieve dashboard. Aan de linkerkant kun je het overzicht van je aan Wix gelieerde campagne zien, dat het aantal klikken, gebeurtenissen en inkomsten aangeeft die je hebt verdiend met de gelieerde links die je hebt gedeeld. Aan de rechterkant kun je de prestaties van je Wix-partners zien, die aangeven hoeveel geld je hebt verdiend met het Wix-partnerprogramma.


Klik op 'aanbiedingen' in het linkerdeelvenster om de creatieve middelen te bekijken die voor jou beschikbaar zijn, zodat je het meeste uit je partnerpromoties kunt halen.

Je kunt de filters bovenaan gebruiken om je te helpen bij het sorteren van alle beschikbare creatieve bronnen, of je kunt er hieronder doorheen bladeren.

Onze favoriete link is de 'english - deep links' affiliate link, en om die te gebruiken in je Wix affiliate marketing promoties, hoef je er alleen maar op te klikken, bovenaan op 'creatives' te klikken, naar de pagina van je keuze te zoeken , en klik vervolgens op 'link ophalen'. Kopieer de link die verschijnt. Als iemand nu op deze link klikt en een Wix premium abonnement koopt, verdien je 100.


Wix als Wix-partner voor een automatische gelpiloot. Zodra je minimaal 300 per maand hebt verdiend, of met andere woorden, met succes ten minste drie mensen hebt omgezet naar een van Wix' premium-abonnementen, kun je een Wix-partnerprogramma-uitbetaling ontvangen. Als je de 300 niet bereikt, blijven je conversies in je Wix-partneraccount totdat je de drempel van 300 bereikt.Zodra je account dit saldo bereikt, ontvangt je rond de 15e werkdag van de maand een e-mail met details over hoe je betaald kunt worden. Je moet je betalingsgegevens toevoegen aan het Wix-leveranciersportaal om betaald te worden via het Wix-partnerprogramma, en zodra je betaling is goedgekeurd, ontvang je een directe aanbetaling met je Wix affiliate marketingcommissie.


Een handige tip voor alle ondernemers is om gebruik te maken van de grfische design website Canva.com. Wil jij gebruik maken van wix dan kun je nu meteen aanmelden via de onderstaande link!
423 weergaven0 opmerkingen

Comments


Over QDofficial.nl

Meer lezen over onze diensten, of met ons in contact komen?

 

Samenwerken met ons voor een artikel of een persreis bekijk al onze geschreven artikelen

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
Logo QDOfficial.nl.png
bottom of page